Oud-Katholieke Parochie Arnhem

Februari | Parochie-uitstapje

Al een lange tijd leeft de wens om als parochie eens een uitstapje te maken. Het is gelukt om een datum te prikken en een programma vast te stellen: Op zondag 13 juni zal er geen viering in onze kerk zijn, maar gaan we naar de kerk in de Ste-Gertrudis in Utrecht. Na de viering gaan we naar het Catharijneconvent, waar we een lunch krijgen. Na de lunch om ongeveer 13.30 uur kunnen we tot 17.00 uur de collecties van het museum bekijken. Om 17.00 uur gaan we naar huis.

Voor vervoer dient iedereen zelf te zorgen, maar de Ste.-Gertrudis is op loopafstand van station Utrecht Centraal. Op zondag kan men ook in de buurt van de kerk parkeren. Ook het vervoer naar het museum kunt u zelf bepalen, maar er zal een groep met de bus gaan. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact met de pastoor opnemen.

Kosten inclusief museumentree en lunch: € 10,00 p.p. kinderen € 5,00. Hebt u een museumkaart, dan stellen wij het op prijs als u die meeneemt. Mochten de kosten een probleem zijn, dan kunt u eveneens met de pastoor contact opnemen.

Hopelijk hebben we samen een mooie dag.