Sedumdak op de Kloostergang (2)

Na de kou en de sneeuw in januari heeft Herman een foto gemaakt van het dak van de Kloostergang. Het is duidelijk te zien dat de sneeuw er nog ligt op het deel van het dak dat een sedum mat heeft. Isoleert dus goed! En daarmee willen we ook de andere helft aanbevelen. Helpt u mee zodat ook de andere helft van het Kloostergang dak met sedum belegd kan worden?

Er zijn meer mensen die dat een goed idee vinden, en de eerste bijdragen zijn al binnen! Het zou heel mooi zijn als we vóór de zomer de tweede helft er op kunnen leggen. Vooral voor het dakleer zou dat schelen: een warme helft en een koude helft is voor dakleer niet optimaal.

U kunt het intekenformulier downloaden als PDF bestand. Het formulier kan worden ingeleverd bij het kerkbestuur, op papier of per mail.

Klik op de afbeelding om een vergroting weer te geven.

       
   

Na het invallen van de dooi op 25 januari 2019 was ’s avonds het verschil wel heel duidelijk te zien…. Omgekeerd zal het ook zo werken: op een warme zomerdag zal het in de Kloostergang nog lang aangenaam koel zijn, zonder dat iemand daar iets voor hoeft te doen. Maar dan zou het wel helpen als het héle dak bedekt wordt met sedum. 

Links: een foto van kort geleden, de sedum doet het heel goed!

Oud-Katholieke Parochie St. Willibrordus, Arnhem | Site techniek: SyncCMS