Nova-dag op zaterdag 7 april 2018

Op zaterdag 7 april 2018 bent u van harte uitgenodigd voor de NOVA-dag van de stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging (OKViB). Op deze dag heten wij u vanaf 10.00 uur welkom in de parochie van de H. Willibrordus aan de Adolf van Nieuwenaarlaan 3 A te Arnhem.

Vanaf 10.00 uur inloop met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 10.30 uur heten wij u officieel welkom. Daarna geeft Kristine Ram een workshop over Benedictijns leidinggeven aan je eigen persoonlijke leven, afgewisseld met stilte- of begeleide meditatie of een opdracht. Op de jaardag 2015 in Aalsmeer verzorgde zij al eerder een zeer geslaagde workshop. Zie voor meer informatie www.benedictijnsspel.net 

Vervolgens vertelt Ineke Bergers-Blom over de geschiedenis en ontwikkeling van bid- en devotieprentjes in 250 jaar. Zij toont haar prachtige verzameling prentjes. Hierna heeft u de mogelijkheid om iets over de Arnhemse parochie en het kerkgebouw te horen en te zien. Om 12.30 uur is het tijd voor een korte viering en daarna is er gelegenheid om uw zelf meegenomen lunch te nuttigen. Voor iets te drinken en fruit wordt gezorgd.

In de middag gaan we naar museum Bronbeek waar wij om 14.00 uur een rondleiding over de koloniale vaderlandse geschiedenis krijgen. Aan het einde van de rondleiding drinken we samen een kopje thee en genieten we van Indische spekkoek !

De kosten voor deze dag bedragen € 12,50 en donateurs ontvangen € 2,50 korting.

De kerk is met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Arnhem Centraal met bus 1, 7 en 27. U stapt uit bij halte Hoflaan. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.
Vanaf station Arnhem Velperpoort loopt u in circa 10 minuten naar de kerk. Er is gratis parkeergelegenheid nabij de kerk.

Aanmelden kan tot 4 april bij Monique Bergers via email voorzitter@okvib.okkn.nl
De betaling van het verschuldigde bedrag moet voor die tijd worden overgemaakt op IBAN NL48 INGB 0000 410824 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging onder vermelding van ‘NOVA-dag 7 april 2018’ en bevestigt de inschrijving. Zie ook www.okvib.okkn.nl

We hopen u allen in Arnhem te mogen begroeten !

Oud-Katholieke Parochie St. Willibrordus, Arnhem | Site techniek: SyncCMS