Jongeren

Welkom

WelkomHoi!

Welkom op de jongerenpagina van de Oud-Katholieke Parochie Sint Willibrordus!

Deze pagina is bedoeld om je op te hoogte te houden van alles wat er gebeurt voor jongeren, binnen en buiten de parochie.

Je vindt hier de laatste nieuwtjes, interessante links, puzzels en nog zoveel meer! Lees verder>>

 

 

 

.

 

.

.

.

24 augustus 2014

Ter gelegenheid van hun verjaardag trakteerden Jaimy en Bartjan  de parochie op eigen gebakken en versierde cupcakes. Ze werden enthousiast toegezongen door de parochianen.

 

 

.

.

.

Op 24 maart 2013 vond de palmpaas-processie door de wijk Molenbeke plaats. De Oud-Katholieke Kerk van Arnhem werkte hierin samen met Baptistengemeente Arnhem-Centrum. Ondanks de kou liepen we een mooie processie (optocht) door de wijk. Aansluitend liepen we om 10:00 uur de Oud-Katholieke Kerk van Arnhem in alwaar we zagen hoe de palmtakken gewijd werden, en iedereen ontving een gewijde palmtak. Daarna liepen de kinderen door naar de Baptistenkapel waar zij hartelijk ontvangen werden door de voorganger (die nog enkele vragen aan de kinderen stelde). Tot slot hoorden de kinderen het palmpaasverhaal uit de Bijbel in 'de Kloostergang', naast de Oud-Katholieke Kerk.

.

 

.

.

Op 17 maart 2013 maakten we palmpaasstokken.

We kijken terug op een geslaagde activiteit!

De Oud-Katholieke Kerk van Arnhem en Baptisten Gemeente Arnhem-Centrum werkten voor deze activiteit samen. Ditmaal waren wij voor het knutselen en het Bijbelverhaal te gast in de Baptistenkapel.

 

 

.

Video Eerste Heilige Communie 18 maart 2012

.....en klik HIER om de foto's van die dag te bekijken!!!

.

 

 

  

.

De Oud-Katholieke Kerk heeft ook een website voor jongeren: www.okj.okkn.nl

Oud-Katholieke Parochie St. Willibrordus, Arnhem | Site techniek: SyncCMS